Selecteer een pagina
Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Architect Geert Vleeschouwer is actief in de driehoek Deinze, Tielt en Waregem. Als architectenbureau zijn we gespecialiseerd in het realiseren van woningen in een moderne, landelijke stijl in deze regio. Hierbij zorgen we er steeds voor dat uw woning in een perfecte harmonie is met de omgeving.

Onze architect creëert landelijke woningen in de regio Deinze, Tielt en Waregem

Het bouwen van een woning is een belangrijk moment in uw leven. Daarom wilt u ook dat uw architect alle tijd neemt om de plannen uit te werken. Architect Geert Vleeschouwer neemt dan ook graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Als architect in de regio Tielt, Deinze en Waregem zijn we voornamelijk gespecialiseerd in het creëren van landelijke woningen die perfect aansluiten bij de prachtige natuur van deze omgeving. Voor het ontwerp van uw woning maken we gebruik van bestaande typologieën, die we uiteraard een hedendaagse invulling geven. Zo heeft uw landelijke woning een knipoog naar het verleden.

Bouwen volgens de moderne eisen

Wanneer u door onze architect een woning laat tekenen in de omgeving van Deinze, Tielt of Waregem ontvangt u altijd plannen waarin alles tot in het kleinste detail is uitgedacht. Bij architect Geert Vleeschouwer bent u verzekerd van een tijdloze architectuur, die een ware streling voor het oog is, ook voor meergezinswoningen. Daarbij wordt er bij de plannen altijd rekening gehouden met alle moderne bouweisen inzake energie, isolatie en ventilatie. Bovendien geven we uw woning een extra ecologische toets door enkel te werken met gerecupereerde materialen. Dit draagt bovendien ook bij aan het landelijke uitzicht van uw woning.

Maak een afspraak in Dentergem voor uw persoonlijk traject

Als architect in de regio Deinze, Tielt , Dentergem en Waregem zorgen we er graag voor dat ieder aspect van uw project naar wenst verloopt. Daarom geven we u als bouwheer een persoonlijke aanpak, zodat u een duidelijk beeld krijgt van iedere stap in het traject. Wilt u graag weten hoe wij u bestaan tijdens uw bouwproces? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in door te bellen naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in.
 

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!