Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home » Architect Deinze

Architect Geert Vleeschouwer is actief in de driehoek Deinze, Tielt en Waregem. Als architectenbureau zijn we gespecialiseerd in het realiseren van woningen in een moderne, landelijke stijl in deze regio. Hierbij zorgen we er steeds voor dat uw woning in een perfecte harmonie is met de omgeving.

Onze architect creëert landelijke woningen in de regio Deinze

Het bouwen van een woning is een belangrijk moment in uw leven. Daarom wilt u ook dat uw architect alle tijd neemt om de plannen uit te werken. Architect Geert Vleeschouwer neemt dan ook graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Als architect in de regio Tielt, Deinze en Waregem zijn we voornamelijk gespecialiseerd in het creëren van landelijke woningen die perfect aansluiten bij de prachtige natuur van deze omgeving. Voor het ontwerp van uw woning maken we gebruik van bestaande typologieën, die we uiteraard een hedendaagse invulling geven. Zo heeft uw landelijke woning een knipoog naar het verleden.

Maak een afspraak voor uw persoonlijk traject

Als architect in de regio Deinze zorgen we er graag voor dat ieder aspect van uw project naar wenst verloopt. Daarom geven we u als bouwheer een persoonlijke aanpak, zodat u een duidelijk beeld krijgt van iedere stap in het traject. Wilt u graag weten hoe wij u bestaan tijdens uw bouwproces? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in door te bellen naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers