Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home » Architect hoevestijl

Met behulp van een architect wordt het mogelijk om een nieuwbouw in hoevestijl te realiseren, geheel naar uw wensen. Een woning in hoevestijl is voor velen een droom. Maak uw droom werkelijkheid door de mogelijkheden te bekijken voor uw eigen situatie met onze architect.

Schakel onze architect in voor uw nieuwbouw in hoevestijl

Architectenbureau Vleeschouwers is gespecialiseerd in het uittekenen en realiseren van nieuwbouw in hoevestijl. Een hoeve wordt vaak omgeven door een groot perceel met genoeg ademruimte. Deze bouwstijl wordt tevens gekenmerkt door de authentieke, warme en charmante uitstraling. Kortom: een woning om op slag verliefd op te worden. Schakel ons in voor het uittekenen van uw woning in hoevestijl en wij gaan aan de slag volgens bestaande typologieën, die we een moderne invulling geven. Daarbij zorgen we altijd dat uw nieuwbouw aan alle hedendaagse normen omtrent isolatie en energie voldoet en dat er moderne technieken gebruikt worden.

Laat u informeren over onze werkmethode

Onze architect neemt altijd de tijd om een persoonlijke aanpak te garanderen als het gaat om uw nieuwbouwwoning in hoevestijl. Wilt u graag meer weten over onze werkmethode? Wilt u de mogelijkheden bekijken voor uw eigen situatie? Bel dan gerust naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in. Plan een afspraak met onze architect en start met het ontwikkelen van uw droomhuis in hoevestijl!

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers