Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home ยป Architect moderne woning

Als u op zoek bent naar een architect voor het ontwerpen van een moderne woning, wilt u wel in zee gaan met een specialist in deze moderne stijl. Architectenbureau Vleeschouwers helpt u graag bij het realiseren van uw woning in moderne of landelijke stijl. Bij ons bent u bovendien verzekerd van een tijdloze architectuur.

Een architect die luistert naar uw verwachtingen voor een moderne woning

Wanneer u een woning wilt in een moderne stijl is het belangrijk dat u kiest voor een architect die vertrekt vanuit een persoonlijk contact. Wij kiezen er dan ook voor om te gaan voor een intensief contact. Zo krijgen we een duidelijk beeld van uw verwachtingen en slaagt onze architect erin om een moderne woning uit te tekenen en te realiseren, waarin u zich echt thuis zal voelen.

Een woning die perfect past in de omgeving

Wanneer onze architect voor u een woning tekent in een moderne stijl, zal hij ook rekening houden met de omgeving. De meeste van onze projecten realiseren we in een landelijke omgeving. Hierbij zorgen we altijd voor een harmonieus resultaat. Daarbij voldoet uw woning altijd aan de moderne eisen, zoals de EPB-regelgeving ook wel energieprestatieregelgeving genoemd. Zo gaan we graag een stapje verder voor een ecologisch resultaat. Wij realiseren uw woning in een moderne stijl steeds met gerecupereerde materialen.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een moderne woning realiseren in Oost- of West-Vlaanderen? Dan nemen we graag de tijd om met u rond de tafel te zitten om uw droomwoning te realiseren. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek met de architect voor uw woning in moderne stijl op het telefoonnummer 051/63.62.15 of vul het contactformulier in.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers