Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home ยป Architect Tielt

Als architect in Tielt zijn wij gespecialiseerd in de bouw van landelijke woningen, moderne woningen en meergezinswoningen. Daarbij zijn wij perfect in staat om voor u een woning te ontwerpen waarin u zich thuis voelt.

Als architect in omgeving Tielt bouwen wij volgens de moderne eisen

Wanneer u door onze architect een woning laat tekenen in de omgeving van Tielt, ontvangt u altijd plannen waarin alles tot in het kleinste detail is uitgedacht. Bij architect Geert Vleeschouwer bent u verzekerd van een tijdloze architectuur, die een ware streling voor het oog is. Dit geldt voor onze landhuizen, maar ook voor meergezinswoningen. Tevens wordt er bij de plannen altijd rekening gehouden met alle moderne bouweisen inzake energie, isolatie en ventilatie. Bovendien geven we uw woning een extra ecologische toets door enkel te werken met gerecupereerde materialen. Dit draagt bovendien ook bij aan de landelijke uitstraling van uw woning.

Ga met ons rond de tafel zitten

Wilt u graag een architect in Tielt inschakelen voor uw project? Dan nemen we echt de tijd om met u rond de tafel te zitten om uw droomwoning te realiseren, zoals een landelijke villa. Intensief en persoonlijk contact met de klant vinden wij erg belangrijk. Dit zorgt voor een goede samenwerking en leidt tot het resultaat dat u voor ogen heeft. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers