Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home » Architect Waregem

Het creëren van uw droomwoning doet u door architect Geert Vleeschouwer uit Dentergem, in de omgeving van Waregem in te schakelen. Als architectenbureau doen we er alles aan om een landelijke woning, moderne woning of meergezinswoning te creëren die aan al uw wensen voldoet.

Uw architect uit de omgeving Waregem voor een woning die perfect bij u past

Architectenbureau Vleeschouwers helpt u graag bij het realiseren van uw woning in moderne of landelijke stijl. Hierbij nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en verwachtingen, waarna wij starten met het uittekenen en realiseren van nieuwbouw in de stijl die u wenst. Schakel onze architect in voor het ontwerp van uw woning in Waregem en wij zorgen dat u een écht thuisgevoel ervaart. Of u nu een nieuwbouw in hoevestijl wilt of juist een moderne invulling, wij zorgen ervoor dat uw nieuwbouw voldoet aan alle hedendaagse normen omtrent isolatie, energie en het gebruik van moderne technieken.

Schakel ons in

Wij zijn actief in de landelijke regio’s van Oost- en West-Vlaanderen. Zo krijgt u altijd een woning die perfect aansluit bij uw leefomgeving. Wij begeleiden u graag bij het bouwproces. Wilt u weten wat u zoal kunt verwachten van ons als architect in Waregem? Bekijk onze projecten, plan een afspraak in door te bellen naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers