Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home » Landelijke woning bouwen

Heeft u er altijd al van gedroomd om een landelijke woning te bouwen? Bij Architectenbureau Vleeschouwers staan we in voor het ontwerpen van woningen waarin u zich thuis voelt. Wij creëren een landelijk huis voor u dat we bouwen naar uw wensen en verwachtingen. Hoe ziet u uw droomhuis voor u? Is het een van onze landelijke huizen? Of gaat u toch voor een andere stijl?

Een landelijke woning bouwen met behulp van een ervaren architect

Een landelijk huis bouwen kent voor ons geen geheimen meer. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van landelijke woningen, moderne woningen en meergezinswoningen en hebben door de jaren heen diverse prachtige projecten mogen opzetten. We zijn als architect met een ruime ervaring in de landelijke stijl actief in West- en Oost-Vlaanderen. Intensief en persoonlijk contact met de klant is zeer belangrijk. Dit vormt de basis tot een goede samenwerking en verhoopt resultaat. Schakelt u onze architect in wanneer u graag en landelijke woning wilt bouwen? Dan rekent u op een persoonlijke aanpak waarbij er aandachtig naar u geluisterd en met u meegedacht wordt.

Landelijke huizen bouwen die voldoet aan alle wettelijke eisen

Bij het bouwen van een landelijk huis moet er rekening gehouden worden met alle wettelijke eisen, zoals voor de ventilatie en isolatie. Wanneer u een architect van Architectenbureau Vleeschouwers inschakelt bij het bouwen van een landelijk huis, bent u er zeker van dat er voldoende wordt gehouden aan alle wettelijke eisen. Daarnaast wordt er altijd een ecologische toets aan uw woning gegeven, door te werken met gerecupereerde materialen. Heeft u een voorkeur voor het gebruiken van een ecologische energieoplossing? Geen probleem. Kies dan voor zonnepanelen of voor een meergezinswoning.

Doe inspiratie op bij onze afgeronde projecten

Laat u inspireren door onze afgeronde projecten wanneer u graag een landelijk huis wilt bouwen of bekijk de schetsen die ontworpen zijn. Wilt u graag een landelijke woning bouwen en bent u hiervoor nog op zoek naar een architect gespecialiseerd in landelijke woningen? Wij helpen u graag verder en vertellen u alles over onze landelijke huizen tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek. Bel gerust naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Het bouwen van landelijke huizen laat u aan ons over.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers