Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home » Meergezinswoning bouwen

Een meergezinswoning bouwen, wint alsmaar aan populariteit. Bij deze woningen wonen meerdere gezinnen in hetzelfde gebouw. Hierbij is het mogelijk om een aantal ruimtes of een tuin te delen. Bent u op zoek naar een architect met ervaring met deze woonvorm? Bespreek dan uw plannen met Architectenbureau Vleeschouwers.

Een meergezinswoning geheel naar uw wensen bouwen

Er zijn heel wat financiële voordelen verbonden aan het bouwen van een meergezinswoning. Door het delen van facilitaire ruimtes, heeft u minder woonlasten. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om diverse taken over meerdere generaties te verdelen. Denk hierbij aan de oppas van de kinderen.

Een architect die de tijd neemt om uw woning uit te tekenen

Bij het bouwen van een meergezinswoning is het belangrijk dat u een architect onder de arm neemt met de juiste ervaring. Het uittekenen van een meergezinswoning vraagt immers om een extra inspanning. Iedereen moet overeenkomen met de plannen van de gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast moet iedereen voldoende tijd krijgen met de architect voor het uittekenen van de individuele leefruimtes. Daarom gaat onze architect altijd voor een uitgebreide en persoonlijke aanpak bij het uitwerken van een meergezinswoning.

Bespreek uw plannen

Heeft u het plan om een meergezinswoning te laten bouwen in een moderne of een landelijke stijl? Dan neemt onze architect graag de tijd om te luisteren naar uw wensen. Daarbij werken we een duidelijk plan van aanpak uit. Plan daarom een kennismakingsgesprek in met onze architect door te bellen naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers