Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home » Nieuwbouw hoevestijl

Architectenbureau Vleeschouwers is gespecialiseerd in het uittekenen en realiseren van nieuwbouw in hoevestijl. Wij zijn actief in de landelijke regio’s van Oost- en West-Vlaanderen als het gaat om het bouwen van woningen in hoevestijl. Zo krijgt u altijd een woning die perfect aansluit bij uw leefomgeving. Laat door ons uw huis bouwen in de Hoevestijl bouwen.

Wat zijn uw verwachtingen voor een nieuwbouw in hoevestijl?

Wanneer u onze architect inschakelt voor het realiseren van uw nieuwbouw in hoevestijl, nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. U wilt immers een woning bouwen in hoevestijl waarin u een écht thuisgevoel ervaart. Voor het uittekenen van uw woning werken we steeds met bestaande typologieën, die we een moderne invulling geven. Uiteraard voldoet uw nieuwbouw in hoevestijl ook aan alle hedendaagse normen omtrent isolatie, energie en het gebruik van moderne technieken. Daarbij maken we steeds gebruik van gerecupereerde materialen, zodat uw woning een mooie, ecologische toets krijgt.

Plan een kennismakingsgesprek in

De realisatie van uw nieuwbouw in hoevestijl start bij het uittekenen van de plannen. Als architect begeleiden we u graag bij het bouwproces, zodat u geniet van een hoeve die echt een warmtegevoel uitstraalt. Wat zijn uw wensen omtrent het bouwen in Hoevestijl? We bespreken graag uw verwachtingen tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek. Plan een afspraak in door te bellen naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers