Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home » Architect landhuis

Bent u op zoek naar een architect voor het realiseren van uw landhuis? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een architect die gespecialiseerd is in deze landelijke stijl. Architect Geert Vleeschouwer realiseerde al diverse projecten in Oost- en West-Vlaanderen in deze rustieke stijl.

Hoe gaat de architect te werk om uw landhuis te realiseren?

Een landhuis wordt gekenmerkt door een robuust metselwerk en een rijke uitstraling. Vaak beschikt een landhuis ook over een rieten dak en luiken. Het is dan ook de ideale woning voor een landelijke omgeving. Onze architect tekent uw landhuis uit volgens bestaande typologieën en geeft deze een hedendaagse invulling. Daarbij wordt er intensief naar uw verwachtingen voor het voorontwerp en uiteindelijke ontwerp geluisterd. Bovendien doen we er alles aan om van uw nieuwe woning een echt thuis te maken.

Ga voor een tijdloze architectuur

Wanneer onze architect aan de slag gaat voor uw landhuis, krijgt u een woning met een tijdloze architectuur. Daarbij voldoet uw woning steeds aan alle moderne eisen en wordt er gewerkt met de modernste technieken. Bovendien maken we gebruik van gerecupereerde materialen. Dit geeft een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een extra ecologische toets. Onze architect neemt altijd de tijd om een persoonlijke aanpak te garanderen. Wilt u graag meer weten over onze werkmethode? Bel dan gerust naar 051/63.62.15 of vul het contactformulier in.

 

 

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers