Selecteer een pagina
Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Architect Geert Vleeschouwers is gespecialiseerd in het tekenen en realiseren van landelijke woningen met een tijdloze architectuur. Als architectenbureau doen we er alles aan om een woning in landelijke stijl in Oost- en West-Vlaanderen te creëren waarin u zich thuis voelt.

Als architect creëren we landelijke woningen die in harmonie zijn met de omgeving

Een huis bouwen in een landelijke stijl in Oost-Vlaanderen vraagt om een architect met een persoonlijke aanpak. Het contact met uw architect zorgt namelijk voor een goede basis voor de rest van het bouwproces. Voor het ontwerpen van landelijke woningen neemt onze architect dan ook de tijd om te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan en bestaande typologieën creëert de architect een woning in landelijke stijl in Oost-Vlaanderen met een hedendaagse uitstraling.

Een woning die voldoet aan alle moderne eisen

Wanneer u onze architect, gespecialiseerd in een landelijke stijl, uit Oost-Vlaanderen inschakelt, bent u verzekerd van een woning die voldoet aan alle wettelijke eisen. Denk hierbij aan de eisen rond isolatie en ventilatie. Daarnaast geven we ook altijd een ecologische toets aan uw woning. Dit doen we door te werken met gerecupereerde materialen. Daarbij is het ook altijd mogelijk om te kiezen voor een ecologische energieoplossing als zonnepanelen of voor een meergezinswoning.

Plan een kennismakingsgesprek in 

Bent u op zoek naar een architect gespecialiseerd in landelijke woningen? Ons architectenbureau is gelegen in Dentergem, binnen de driehoek Deinze, Waregem en Tielt. We zijn dan ook als architect met een ruime ervaring in de landelijke stijl actief in Oost-Vlaanderen. Wilt u graag weten hoe wij te werk gaan voor het creëren van uw droomwoning? We vertellen u hier graag alles over tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek.
 

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!