Gerecupereerde materialen
Volgens de moderne eisen
Persoonlijke aanpak

Home » Architect landelijke woningen

Architect Geert Vleeschouwers is gespecialiseerd in het tekenen en realiseren van landelijke woningen met een tijdloze architectuur. Als architect van een gerenommeerd bureau doen we er alles aan om een woning in landelijke stijl in Oost- en West-Vlaanderen te creëren waarin u zich thuis voelt. Schakel onze architect in voor een landelijk huis of de moderne woning waarvan u altijd al droomde. Binnen de kortste keren heeft u dan een landelijke woning in West-Vlaanderen.

Als architect creëren we landelijke woningen die in harmonie zijn met de omgeving

Een huis bouwen in een landelijke stijl in West- of Oost-Vlaanderen vraagt om een architect met een persoonlijke aanpak. Het contact met uw architect zorgt namelijk voor een goede basis voor de rest van het bouwproces. Voor het ontwerpen van landelijke woningen neemt onze architect dan ook de tijd om te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan en met behulp van bestaande typologieën creëert de architect een woning in landelijke stijl in West- en Oost-Vlaanderen met een hedendaagse uitstraling.

Een woning die voldoet aan alle moderne eisen

Wanneer u onze architect uit Oost- en West-Vlaanderen die gespecialiseerd is in een landelijke stijl inschakelt, bent u verzekerd van een woning die voldoet aan alle wettelijke eisen. Denk hierbij aan de eisen rond isolatie en ventilatie. Daarnaast geven we altijd een ecologische toets aan uw woning. Dit doen we door te werken met gerecupereerde materialen. Daarbij is het altijd mogelijk om te kiezen voor een ecologische energieoplossing als zonnepanelen voor een meergezinswoning.

Plan een kennismakingsgesprek in

Bent u op zoek naar een architect die gespecialiseerd is in moderne of landelijke woningen? Ons architectenbureau is gelegen in Dentergem, binnen de driehoek Deinze, Waregem en Tielt. We zijn dan ook als architect met een ruime ervaring in de landelijke stijl voor uw huis actief in Oost- en West-Vlaanderen. Wilt u graag weten hoe wij te werk gaan voor het creëren van uw droomwoning? Of wat onze architect kan betekenen voor het ontwikkelen van uw landelijke huis of moderne woning? Bel gerust naar 051/63.62.15. We vertellen u hier graag alles over tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wie weet bezit u binnenkort wel een landelijke woning in West-Vlaanderen.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op!

Architectenbureau Vleeschouwers